Multi Tag din samarbejdspartner

Professionel Tagdækning

Tagdækningsvirksomheden Multi Tag Entreprise A/S, fejrede 20 års jubilæum i 2015, med tagdækkemester Jan Steinmüller ved roret.
Firmaet har i dag 35-40 ansatte fordelt på beregner, 3 entrepriseledere, 2 kontor ansatte og mester selv, hertil i snit 30-35 dygtige og loyale montører. Kontor og lager faciliteter ligger midt på Sjælland ved Ll. Skensved / Køge.

Opgaverne er jævnt fordelt mellem hovedentrepriser og fagentrepriser, hvor tømrer-, blik- og murerarbejder indgår. Lysbånd og ovenlys er en naturlig del heraf.
Hovedentrepriser udføres normalt ved renoveringsopgaver, der udføres for stat og kommuner, ejendomsselskaber, boligforeninger og virksomheder.

Multi Tag Entreprise A/S udfører gerne opgaver i total- og fagentreprise.

Vi udfører fagentrepriser for alle byggefirmaer med opgaver på Sjælland.
Vi kan som en del af Tæt Tag Danmark Gruppen, udføre opgaver overalt i Danmark ved hjælp af vores Tæt Tag Danmark koncept, med firmaer i gruppen. Vores fordeling af opgaver er 80% professionelle kunder, 20 % private kunder.

Multi Tag Entreprise A/S har en serviceafdeling med 3 kørende teams, der løser akut opgaver for faste og nye kunder, der udføres her tagservice og vedligehold af 500.000 m2 tage, heriblandt nogle af Danmarks største virksomheder indenfor medicinal industri, stat og kommuner og private.

Multi Tag Entreprise A/S er stolte af at forhandle tagprodukter fra førende europæiske fabrikker, herunder Derbigum med tag og membran løsninger i højeste miljøklasse, naturligvis med certificeret cradle-to-cradle løsninger.

Tidsplaner og et professionelt forløb af opgaver, er en naturlig del af arbejdet. Hertil kommer KS materiale og på alle Derbigum tag, en løbende kontrol fra vores leverandør Eurotag Danmark, kørende kvalitetsikring.

 

Medarbejdere
DirektørJan Steinmüllertlf 40 44 90 27js@multi-tag.dk
Bogholderi og finansLone Skovbo Steinmüllertlf 20 49 51 48info@multi-tag.dk
Entrepriseleder/Beregning af tilbudThomas Nageltlf 27 62 69 89tn@multi-tag.dk
Service/entrepriselederMartin Kongetlf 21 38 93 09mk@multi-tag.dk
Entrepriseleder Anders Leiberg Christensentlf. 51 15 63 74alc@multi-tag.dk