Multi Tag din samarbejdspartner

Professionel Tagdækning

Tafdæknings virksomheden Multi tag Entreprise a/s, fejrede 20 år jubilæum i år 2015, men tagdækkemester Jan Steinmüller ved roret.
Firmaet har i dag 35-40 ansatte fordelt på beregner, 2 entrepriseledere, 2 kontor ansatte og mester selv, hertil i snit 30-35 dygtige og loyale montører, er kontor og lager faciliteter er baseret midt på Sjælland, Ll. Skensved ved Køge.

Opgaverne er jævnt fordelt mellem hovedentrepriser og fagentreprise, hvor tømrer og blikarbejder og murer arbejder indgår, lysbånd og ovenlys er en naturlig del heraf.
Hovedentrepriser udføres normalt ved renoveringsopgaver, der udføres for Stat og komuner, ejendomsselvskaber, boligforeninger og virksomheder.

Multi TagEntreprise A/S udfører gerne opgaver i total og fagentreprise.

Vi udfører fagentreprise for alle byggefirmaer der udfører opgaver på Sjælland.
Vi kan som en del af Tæt Tag Danmark Gruppen, udfører opgaver overalt i Danmark ved hjælp af vores Tæt Tag Danmark koncept, med firmaer i gruppen. Vores fordeling af opgaver er 80% professionelle kunder, 20 % private kunder.

Multi Tag Entreprise a/s har en service afdeling med 3 kørende team, der løser akut opgaver for faste og nye kunder, der udføres her i volumen Tagservice og vedligehold af 500.000 m2 tage, heriblandt nogle af Danmarks største virksomheder indenfor medicinal industri, stat og momuner og private.

Multi Tag Entreprise a/s er stolte af at forhandle tag produkter fra førende Europæriske fabrikker, herunder Derbigum med tag og membran løsninger i højeste miljøklasse, naturligvis med certificeret cadletocradle løsninger.

Tidsplaner og et professionelt forløb af opgaver, er en naturlig del af arbejdet hertil kommer KS materiale og på alle Derbigum tag, en løbende kontrol fra vores leverandør Eurotag Danmark, kørende kvalitetsikring.

 

Medarbejdere
DirektørJan Steinmüllertlf 40 44 90 27js@multi-tag.dk
Bogholderi og finansLone Skovbo Steinmüllertlf 20 49 51 48info@multi-tag.dk
BeregningHenri Kragh Nielsentlf 20 51 84 30hkn@multi-tag.dk
EntrepriselederThomas Nageltlf 27 62 69 89tn@multi-tag.dk
Service/entrepriselederMartin Kongetlf 21 38 93 09mk@multi-tag.dk